İbrahim Özaydın Anaokulu
PINAR MAH. 1497. SK. OKUL ÖNCESI EGITIM BLOK NO 2A ESENYURT / İSTANBUL
02126203676

VİZYON

Çocukların bireysel farklılıkları gözetilerek bilişsel, kültürel, sanat faaliyetleri ve tüm gelişim alanlarında eğitim öğretim veren her çocuğun topluma yön veren birer birey olduğunu unutmadan, onların fikir ve düşüncelerini önemseyen, çağdaş eğitim programları ve yaklaşımlarıyla Milli Eğitim Bakanlığı eğitim programı çerçevesinde öğrencilerimizle ve velilerimizle birlikte her gün biraz daha büyüyerek gelişen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Araştırmacı, sorgulayıcı, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, insanları hayvanları ve doğayı seven, koruyan, başkalarının haklarına saygı gösteren ve kendi haklarını da koruyan, sorumluluk sahibi, pozitif iletişim kurabilen, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabahçı- Öğlenci)

İkili Öğretim (Sabahçı- Öğlenci)

Ders Başlama ve Bitiş

İkili öğretim yapılmaktadır. Sabahçılar için başlangıç saati 08:00 bitiş saati 12:50 Öğlenciler için başlangıç saati 13:20 bitiş saati 18:10

Esenyurt İlçe merkezine uzaklığı 2 km kadardır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Pınar Mahallesi´nde yer almaktadır. Kaymakamlık ve Esenyurt Devlet Hastanesi araç ile 5 dk mesafededir.